Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Häst 8 november 2018

  Ryttare hjälper till i sökande

  Häst och ryttare hjälper till i sökande efter försvunne pojken.

   Via upprop på sin Facebook samlades ett 10-tal ryttare vid Olofsbo Islandshästar under onsdagen för att delta i sökandet efter försvunne pojken.
  Via upprop på sin Facebook samlades ett 10-tal ryttare vid Olofsbo Islandshästar under onsdagen för att delta i sökandet efter försvunne pojken. FOTO: Olofsbo Islandshästar

  Sökandet efter den försvunne pojken med Downs syndrom i Falkenberg är ett av de första där ryttare till häst deltar och med koppling till Missing People. Organisationen gick tidigare i år ut och sökte intresserade ryttare som skulle kunna ställa upp när man letar efter försvunna personer.

  Olofstorps islandshästar tog initiativ till sökande med häst och efter kontakt med Missing People påbörjades en insats under onsdagen med 8-9 ryttare. Hästarna räckte inte till fler.

  Under torsdagen räknade man med att vara ett 20-tal ryttare som hjälper till.

  – Vi har fått erbjudande av ett flertal hästägare att låna deras hästar till ryttare, säger Kia Frederiksen och Cajsa Amour hos Olofsbo islandshästar, till Hippson.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen