facebooktwittermail d

Följ mässan på ATL-TV

Som vanligt är ATL-redaktionen på plats på Borgeby fältdagar. För er som inte kan träffas oss där, sänder vi live-tv två timmar varje dag med spännande gäster och senaste nytt.

Efter fjolårets succé med ATL TV:s livesändningar från Borgeby fältdagar gör tidningen ATL en ny satsning på live-tv på ATL.nu från fältet i Borgeby.

– Det blir blandat program med tekniknyheter, analyser och spännande gäster. Det roliga med livesändningar är att precis allt kan hända, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

Just nu pågår ett intensivt arbete på ATL-redaktionen med att förebereda sändningarna. Tanken är att även de som inte har möjlighet att besöka mässan ska få ta del av nyheterna som presenterats. Samt att de som är på plats ska få en bra sammanfattning av det senaste inom odling och teknik. Programledare är ATLs Linda Grimstedt och Cecilia Persson.

– Programmen kommer att innehålla mycket bondenytta, säger David Larsson, redaktör för sändningarna.

Företrädare för ATL finns självklart på plats under hela mässan.

– Du kommer att träffa på ATLs journalister på hela området. Du känner igenom oss på våra jackor och västar med ATLs logotyp. Kom gärna fram och prata med oss, säger Lilian Almroth.

I LRF Medias monter kan du också träffa representanter för samtliga av LRF Medias varumärken, samt testa din prickfärdighet i förlagets prickkastartävling. Om du är prenumerant och ännu inte loggat in på ATL Premium, kan du även få hjälp med det.

ATL och LRF Media hittar du i monter A:149, precis vid huvudingången.

ATL TV Live från Borgeby

27/6 13-14:30

28/6 13-14:30

Några av onsdagens gäster i studion: Albin Gunnarsson, Sveriges frö- och oljeväxtodlare och Joel Glemne, Skira.

Några av torsdagens gäster i studion: Christina Nordin, generaldirektör på Jordbruksverket och Gunilla Berg, Växtskyddscentralen.

Möts oss i monter A149

Möt ATL:s chefredaktör Lilian Almroth och ledarskribent Tord Karlsson. Vi finns på plats i LRF Medias monter varje dag under mässan klockan 10-11 och 13-14.

Hjälp att logga in på ATL Premium

Under mässdagarna kommer det finns möjlighet för ATL-prenumeranter att logga in på ATL Premium. Ta med dig ditt kundnummer, som står på den senaste fakturan, så hjälper vi dig att logga in för första gången.