Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Entreprenad 4 juni

  Maskinmässan flyttas till 2022

  Först hoppades arrangörerna med att det skulle räcka med att flytta mässan till i höst. Men nu har man beslutat att flytta Svenska Maskinmässan två år fram i tiden.

   2018 kom det 13 000 besökare till Svenska Maskinmässan. Nästa gång den arrangeras blir nu 2022.
  2018 kom det 13 000 besökare till Svenska Maskinmässan. Nästa gång den arrangeras blir nu 2022. FOTO: Svenska Maskinmässan

  Från början var det tänkt att Svenska Maskinmässan skulle arrangeras på Solvalla denna vecka. Men coronapandemin fick arrangörerna att först flytta entreprenadmässan till i höst. Nu blir den av först 2022.

  ”Inget annat val”

  ”Det var ett tråkigt men nödvändigt beslut. Som förutsättningarna är idag med restriktioner kring allmänna sammankomster samt en stor osäkerhet kring hur situationen är till hösten fanns det inget annat val än att flytta fram mässan från 2020. Nu tar vi nya tag och siktar in oss på en riktigt bra mässa 2022 i stället”, säger Mats Hofstam, vd på Broddson AB och ordförande i Maskinleverantörernas vägunderhållsmaskinsektion, i ett pressmeddelande.

  Anledningen att evenemanget flyttas två år fram i tiden är att arrangörerna nästa år har en motsvarande mässa för skogsbranschen.

  Svenska Maskinmässan arrangerades första gången 2016. 2018 kom det närmare 13 000 besökare och ett 100-tal utställare.

  LÄS OCKSÅ: Folkfest när Maskinmässan intog SolvallaMässorna som ställs in i år

  Relaterade artiklar

  Till toppen