Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Entreprenad 10 juni 2018

  Bellman köper VSM Entreprenad för 388 miljoner kronor

  Maskinentreprenadföretaget blir en del av Bellman Group men kommer fortfarande att drivas i egen regi.

   VSM Entreprenad håller bland annat på med berg- och grushantering vid stationära och mobila krossanläggningar.
  VSM Entreprenad håller bland annat på med berg- och grushantering vid stationära och mobila krossanläggningar.

  Bellman Group köper samtliga aktier i VSM Entreprenad och indirekt deras dotterbolag och intressebolag för 388 miljoner kronor.

  – Det är oerhört kul och spännande att VSM nu blir en del av Bellman Group. Det här förvärvet ligger helt i linje med Bellman Groups affärs- och strategiplan. Målet är att gruppen skall kunna erbjuda lösningar till kund som ingen annan kan göra inom ramen för ett och samma bolag, säger Håkan Lind, VD för Bellman Group, i pressmeddelandet.

  Tanken är att VSM Entreprenad fortfarande kommer att drivas i egen regi och tillträde i transaktionen förväntas ske under tredje kvartalet 2018.

  LÄS OCKSÅ: Fordfrossa på pullingfältetLÄS OCKSÅ: Studentflak lossnade från traktor

  VSM Entreprenad

  VSM är ett entreprenadmaskinsföretag med verksamheter inom en rad olika områden som berg- och grushantering vid stationära och mobila krossanläggningar, schaktentreprenader inom väg, tunnel, anläggning och exploatering samt uthyrning av maskiner med förare. Företaget är verksamt i Sverige och Norge.

  Relaterade artiklar

  Till toppen