facebooktwittermail

En kusk från Bjäre utmanar mästarna

Grevie

Bland deltagarna i den kommande säsongen av SVT-programmet ”Mästarnas mästare” hittar vi en köttbonde och fyrspannskusk.

– Jag ska visa vad en bonde från Bjäre kan göra, säger Tomas Eriksson.

Tidigt i höstas spelade SVTs serie ”Mästarnas mästare” in på stränderna vid Båstad och Laholm. På grund av covid-19 byttes den varma inspelningsplatsen vid Medelhavet mot något kallare och blåsigare svenska stränder. En av deltagarna, Tomas Eriksson som är köttbonde från Bjäre, fick bara sex dagar på sig att förbereda sig inför inspelningsstarten.
Tidigt i höstas spelade SVTs serie ”Mästarnas mästare” in på stränderna vid Båstad och Laholm. På grund av covid-19 byttes den varma inspelningsplatsen vid Medelhavet mot något kallare och blåsigare svenska stränder. En av deltagarna, Tomas Eriksson som är köttbonde från Bjäre, fick bara sex dagar på sig att förbereda sig inför inspelningsstarten. FOTO: ANAHITA ARAI

Ett sent avhopp öppnade dörrarna till ett av SVT:s mest populära underhållningsprogram för Sveriges mest vinstrika fyrspannskusk. 17 SM-guld, 4 VM-guld och 4 andra mästerskaps-medaljer finns i prissamlingen.