facebooktwittermail d

Starta egen e-handel: Här är knepen för att lyckas

Vill du nå dina kunder online? Vill du starta e-handel men vet inte hur? Då är den här kursen perfekt för dig!

Försäljningen av kurser för ATL Utbildning är nu stängd. 

Har du köpt eller fått en kurs som gåva så har du fortfarande tillgång till kursen hela dess tillgänglighetstid (ett år från köptillfället, eller vid gåva från det datum ditt konto skapades).

Logga in här för att nå din kurs.

Om du har frågor hänvisar vi till vår samarbetspartner Coursios support: support@coursio.com.

För dig som lantbruksföretagare är e-handel ett utmärkt sätt att utöka din verksamhet genom att sälja eftertraktade varor till en bredare målgrupp. Nu har du chansen att få hjälp med att förverkliga din affärsidé! Kursen E-handel för lantbruksföretag innehåller allt du behöver veta för att framgångsrikt starta en e-handel. Du lär dig i din egen takt och när du själv har tid!

Konsumenterna finns, och de vill handla på nätet. E-handeln är en möjlighet att öppna en egen kanal till era slutkunder eller återförsäljare.

I kursen får du verktyg för att effektivt kunna nå ut till både nya och redan etablerade kunder, nå fler och kunna skapa fler affärsmöjligheter.

Kursledaren Urban Lindstedt har 20 års branscherfarenhet, har drivit egen e-handel och är en flitigt anlitad föreläsare i ämnet.

Nu guidar han dig till en konkurrenskraftig och lönsam affär genom e-handel.

Du lär dig bland annat:

• Hur e-handeln blir en effektiv del av ditt företag

• Hur du väljer rätt e-handelsplattform

• Vikten av rätt betallösningar

• En logistik som ger dig fördelar framför konkurrenterna

Kursen består av aktuella texter, videoinslag och sammanfattningar – allt för att du garanterat ska ta till dig den viktigaste kunskapen om att driva e-handel.

Kursen kostar 799 kronor.

Intresserad? Klicka här för att läsa mer