facebooktwittermail

Case IH sluter avtal för att ta nya marknadsandelar

Ystad Traktor & Maskin AB blir ny Case IH-återförsäljare. Samarbetet är en del i Case IH:s strävan efter nya marknadsandelar i Skåne och södra Halland.

Per-Olof Ohlson, distriktschef för Case IH i södra Sverige, Anders Bramsvik, ägare Ystad Traktor & Maskin och Markus Ågren, affärschef Case IH Norden och Baltikum är nöjda med det nya samarbetet.
Per-Olof Ohlson, distriktschef för Case IH i södra Sverige, Anders Bramsvik, ägare Ystad Traktor & Maskin och Markus Ågren, affärschef Case IH Norden och Baltikum är nöjda med det nya samarbetet. FOTO: CASE IH

Som en del i jakten på nya marknadsandelar har Case IH slutit nya samarbetsavtal med en rad återförsäljare i Sydsverige.

Strategin beror på att företaget ser vinster i att ha en större närhet till kunderna, men också i att kunna bygga upp professionella serviceorganisationer.

– För närvarande har vi en marknadsandel på tio procent och den vill vi öka, säger Markus Ågren, affärschef Case IH Norden och Baltikum i ett pressmeddelande.

Ystad Traktor & Maskin AB ägs av Anders Bramsvik som har en lång erfarenhet av lantbruksmaskinsbranschen. Förutom Case IH säljer företaget även maskiner under varumärkena Amazone, Krone och Dal- Bo.