facebooktwittermail d

ATL lanserar Ledarbloggen

Nu blir det mer opinionsinnehåll på ATL.nu. I nya Ledarbloggen kommenterar ATL:s ledarskribenter dagsaktuella politiska frågor som berör lantbruket.

FOTO: SKÄRMBILD LEDARBLOGGEN

Till bloggen: Klicka här för att komma till Ledarbloggen

Debatt och opinion är en viktig del av ATL, särskilt med fokus på de frågor som stärker lantbrukets affärer. Nu utvidgas utbudet med en ledarblogg där ledarskribenterna Tord Karlsson och Edvard Hollertz skriver.

– Det känns bra att få ytterligare en kanal till våra läsare. Där kan vi snabbt kommentera aktuella händelser, säger Tord Karlsson.

FOTO: ANN LINDÉN

Ledarbloggen kommer, precis som ledarsidan, att uttrycka tydliga åsikter. Men på bloggen är tanken att även lyfta frågor vi ännu inte har svar på, beskriver Edvard Hollertz.

– I stället bjuder vi in läsarna att vara med oss och utforska det politiska landskapet och dess skiftningar, säger han och fortsätter:

– Ibland framstår politiken som ett lika stort orosmoment för lantbruket som vädret. Nya regler och konventioner antas i en rasande takt. Men att hålla koll på allt är svårt. Och en ledarsida två dagar i veckan räcker helt enkelt inte för att fullt ut fånga allt som sker. Så därför lanserar vi ledarbloggen, för att på mer daglig basis kunna kommentera vad som tilldrar sig.

Edvard Hollertz.
Edvard Hollertz. FOTO: LASSE HEJDENBERG

ATL:s ledarsida är partipolitiskt obunden.

Till bloggen: Klicka här för att komma till Ledarbloggen