Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Arbetsliv 16 februari 2017

  Detta är ATL Premium

  Här är ATLs nya tjänst ATL Premium. "Det känns bra att kunna erbjuda våra trogna läsare exklusiva nyheter och fördjupningar i aktuella ämnen varje dag", säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

  ATL ökar sin utgivning genom att publicera utvalda nyheter och artiklar på nättidningen ATL.nu som bara går att läsa om man är tidningsprenumerant eller betalande digital prenumerant.

  Enligt Lilian Almroth, är det avgörande att materialet på den betalda delen av ATL ska vara bättre och ge större nytta för läsaren än det som finns på andra nyhetskällor gratis.

  – Vi vill ge våra läsare möjlighet att fatta bättre affärsbeslut i sin vardag och då måste det material som produceras här på redaktionen kunna nås på fler sätt och vara lättare att söka i, säger Lilian Almroth.

  REDAN PRENUMERANT? Tryck på Logga in-knappen längst upp till höger för att skapa och aktivera ditt konto.

   Logga in för att läsa artikeln. Så här kommer det att se ut om en läsare som inte är prenumerant vill läsa utvalda artiklar. Tryck på Beställ för att snabbt och lätt kunna ta del av ATL Premium.
  Logga in för att läsa artikeln. Så här kommer det att se ut om en läsare som inte är prenumerant vill läsa utvalda artiklar. Tryck på Beställ för att snabbt och lätt kunna ta del av ATL Premium. FOTO: ATL

  Vill du bli digital prenumerant? Tryck här för unikt erbjudande

  Ta betalt för innehåll på nätet

  Under de senaste åren har många av landets dagstidningar börjat ta betalt för sitt exklusiva material på nätet, efter att musiktjänsten Spotify och filmtjänsten Netflix gått i framkant för att ta betalt för innehåll på nätet.

  – ATL är en tidning som arbetar med originaljournalistik, söker efter egna nyheter och det kräver resurser, säger Lilian Almroth.

   Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.
  Lilian Almroth, chefredaktör för ATL. FOTO: David Larsson

  ATL var tidigt ute och erbjöd en betaltjänst för några år sedan. Ett beslut man sedan backade ifrån då inloggningslösningen upplevdes som komplicerad av tidningens prenumeranter.

  Hur fungerar den nya inloggningslösningen?

  – Med den nya lösningen kan man använda sitt befintliga konto på Facebook och Google för att underlätta inloggningen, säger Frida Jonson, digital chefredaktör på ATL.nu.

   Frida Jonson, digital chefredaktör på ATL.nu.
  Frida Jonson, digital chefredaktör på ATL.nu. FOTO: Oskar Sjölander
   Bjarne Frykholm, projektledare för ATL Premium.
  Bjarne Frykholm, projektledare för ATL Premium. FOTO: David Larsson

  – Inloggningslösningen är ny och det kan uppstå problem kanske framförallt om du har en ovanlig mobil eller äldre dator. Om du har svårt att logga in kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig, säger Bjarne Frykholm som är digital produktutvecklare på LRF Media som är projektansvarig.

  Även ATLs e-tidning kommer att få en uppfräschning. På sikt kommer fler tjänster som förbättrar för dig som prenumerant.

   Morgonmöte på ATL. Redaktionen diskuterar dagens arbete. Denna dag är flera av medarbetarna ute på fältet och deltar via Skype eller telefon.
  Morgonmöte på ATL. Redaktionen diskuterar dagens arbete. Denna dag är flera av medarbetarna ute på fältet och deltar via Skype eller telefon. FOTO: David Larsson

  Så loggar du in som prenumerant

  Välj ”Logga in” längst uppe till höger på sajten.

  Välj Jag vill registrera en ny användare (längst ner) och ange din e-postadress eller mobiltelefon och välj skicka engångskod. Skriv in engångskoden och välj fortsätt.

  Fyll i ditt prenumerationsnummer, e-post och postnummer och klicka sedan på knappen Fortsätt.

  Ditt kundnummer står på fakturan. Om du inte har kvar den kontakta kundtjänst på telefon 08-588 365 05.

  Genom att logga in kan du även läsa ATL som e-tidning.

  Så blir du digital prenumerant

  Välj ”Prenumerera” längst uppe till vänster på sajten.

  Fyll i dina uppgifter, och tryck på ”Beställ”.

  Gå till din mejlkorg och tryck på Logga in i välkomstmejlet du fått. Vill du hellre använda Facebook eller Google för din inloggning går det också bra.

  Har du några frågor – kontakta kundtjänst på telefon 08-588 365 05.

  Genom att logga in kan du även läsa ATL som e-tidning.

  Relaterade artiklar

  Till toppen