Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  ANNONS - i samarbete med NIBE

  Gör som Ingemar Stenmark - förnya värmesystemet

  Många svenska villaägare investerade i värmepumpar för ett tjugotal år sedan och står nu inför ett byte, en av dem är skidlegenden Ingemar Stenmark. Se när han går från ord till handling i Det stora utbytet – en ny webbserie från NIBE.

  Under de kommande åren beräknas cirka 50 000 värmepumpar behöva bytas ut i Sverige. Genom att förnya ditt värmesystem i tid kan du vara trygg i att energikostnaderna förblir låga och att hushållet till stor del drivs av förnyelsebar energi med minimal inverkan på miljön.

  Den 2 mars är det premiär för webbserien ”Det stora utbytet” som produceras av NIBE Energy system. I serien får du följa skidlegenden Ingemar Stenmark och författaren Malin Wollin när de går från ord till handling och förnyar sina gamla värmesystem. De väljer att investera i marknadens effektivaste lösningar inom värmepumpar för att säkerställa ett perfekt inomhusklimat.

  – Jag har länge tänkt på att byta till en ny bergvärmepump men inte tagit tag i det. När jag och min fru jämförde olika produkter och läste på om fördelarna så kändes det bra att byta till NIBE. Med den nya värmepumpen önskar jag sänka energiförbrukningen ännu mer, säger Ingemar Stenmark om sitt byte.

  Se webbserien ”Det stora utbytet” på NIBE.se

  Till toppen