Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  ANNONS - i samarbete med Borgeby Fältdagar

  Borgeby Fältdagar – den perfekta mötesplatsen för lyckade affärer

  Den 26-27 juni är åter dags för Borgeby Fältdagar. Som utställare är det hög tid att boka monter på lantbruksbranschens viktigaste mässa.

  – Här får du synas bland ledande företag och träffa professionella lantbrukskunder, säger Andreas Mårtensson, mässansvarig för Borgeby Fältdagar.

  2018 var det många som tog chansen till just detta. Borgeby Fältdagar lockade då 445 utställare och drygt 20 000 besökare. Andreas Mårtensson ser flera förklaringar till populariteten.

  – Det är en kort och intensiv mässa, där man kan se maskiner i praktisk drift och odlingar i sitt rätta element. Det som visas på Borgeby kan praktiskt tillämpas ute i lantbruket.

  Borgeby Fältdagar är också en jättestor mötesplats där man som utställare träffar folk från hela lantbruksbranschen. Inte bara potentiella kunder, utan också leverantörer, kollegor och kanske till och med grannar. För trots mässans storlek har Borgeby Fältdagar en personlig touch.

   Förra året lockade Borgeby Fältdagar över 20 000 besökare.
  Förra året lockade Borgeby Fältdagar över 20 000 besökare. FOTO: Bjorn Nilsson

  Stora affärsmöjligheter

  – Det är en happening för hela lantbruket, som sprider en positiv känsla bland utställare och besökare. Man känner en stolthet över att vara i en bransch med tillväxt.

  Mixen av människor gör att man som utställare har många tillfällen att knyta kontakter på Borgeby Fältdagar. Vissa affärer görs redan på plats, i andra fall sås fröet till en kommande kundrelation.

  – Jag träffade en lantbrukare som sa att han aldrig gör några beställningar av utsäde förrän han varit på Borgeby. ”Jag åker först till Borgeby och gör min research där, sedan åker jag hem och beställer”, berättade han.

   Andreas Mårtensson, mässansvarig för Borgeby Fältdagar.
  Andreas Mårtensson, mässansvarig för Borgeby Fältdagar. FOTO: Bjorn Nilsson

  Tema: vatten

  Borgeby Fältdagar har alltid olika teman och 2019 är det vatten som gäller. Efter de två senaste åren är vattenfrågan högaktuell ur lantbrukssynpunkt, med för mycket vatten 2017 och torka 2018.

  – Vi kommer att visa på fördelar med bevattning och dränering, både i praktisk drift och i teori. Här har vi alltid lantbrukarnas ekonomi i fokus för investeringarna. Just kunskapsöverföringen mellan branschen och lantbrukarna är viktig för Borgeby Fältdagar.

  Att lyfta vattenproblematiken tycker Andras Mårtensson också är helt rätt i ett större perspektiv.

  – Vatten är den mest begränsande faktorn för att öka skördarna, som gör att vi kan försörja fler människor. Vi måste vara mer rädda om de resurser vi har.

  Dags att boka plats nu!

  Är du intresserad av en monterplats på Borgeby Fältdagar, med massor av möjligheter till nya och lönsamma affärer? Kontakta mässansvarig Andreas Mårtensson, +46 (0)10-476 22 11, andreas.martensson@hushallningssallskapet.se Eller gå in på vår hemsida, www.borgebyfaltdagar.se och gör en intresseanmälan.

  Till toppen