facebooktwittermail

Västra Hoby säljer internationella toppföl via sociala medier

Västra Hoby

Dressyrhästsuppfödare Tobias Hansson i ­Skåne arbetar heltid med att föda upp och sälja dressyrhästar för den internationella marknaden. De senaste åren har sociala ­medier öppnat för en helt ny marknad.

Tobias Hanssons samarbete med Helgstrand Dressage i Danmark har inte bara gett en kvalitetsstämpel för hästarna från Västra Hoby utan även ett nytt skyltfönster. Det har blivit enklare för Tobias Hansson att sälja föl utomlands tack vare samarbetet. Här tillsammans med avelsstoet Darling II VH.
Tobias Hanssons samarbete med Helgstrand Dressage i Danmark har inte bara gett en kvalitetsstämpel för hästarna från Västra Hoby utan även ett nytt skyltfönster. Det har blivit enklare för Tobias Hansson att sälja föl utomlands tack vare samarbetet. Här tillsammans med avelsstoet Darling II VH. FOTO: ANAHITA ARAI

Förra året lyckades uppfödaren Tobias Hansson, Västra Hoby Stuteri, med något som ingen annan hade lyckats med före honom. Fem av hans uppfödningar blev uttagna till unghäst-VM i dressyr men som så mycket annat ställdes tyvärr tävlingen in.