Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag

  Pojke döms för grov våldtäkt i Arlöv

  En 17-årig pojke döms till tio månaders sluten ungdomsvård och utvisning i tio år för grov våldtäkt mot en ung kvinna. Det var i mitten av januari i år som 17-åringen och en 14-årig kamrat stämde träff med kvinnan norr om Malmö. I ett grönområde i Arlöv tvingade pojkarna sedan till sig olika former av sex.

  Efter våldtäkten filmade de två pojkarna när de turades om att kyssa kvinnan. 14-åringen har i förhör uppgett de filmade ifall att kvinnan skulle anmäla pojkarna för våldtäkt, men filmen och fotografier i en mobiltelefon anses i stället styrka offrets berättelse om vad som hänt och var våldtäkten skedde, skriver Malmö tingsrätt i domen.

  Den 17-årige pojken döms även för olaga hot mot kvinnan. Den yngre pojken är inte straffmyndig och kan därför inte dömas, men han har blivit föremål för åtgärder inom socialtjänsten, skriver Sydsvenskan.

  Till toppen