Annons

Migrationsanställd gömde handlingar

[Publicerad 2012-04-26]
En handläggare på Migrationsverket har i flera år gömt undan viktiga handlingar. Hon får nu sparken och hotas av åtal. En person som sökt uppehållstillstånd kan ha fått avslag på felaktiga grunder. (TT)
Annons

Vill minska koffein i energidrycker

[Publicerad i dag 01:30]
Livsmedelsverket arbetar med ett förslag om att införa maxhalter av koffein i energidrycker, tuggummin och tabletter. Det kommer dock fortfarande vara tillåtet att importera produkter där gränsvärdena överskrids.(TT)

Ingen uppgörelse om rysk gas

[Publicerad i dag 01:04]
Ryssland, Ukraina och EU har misslyckats med att nå en uppgörelse i den segdragna striden om de ryska gasleveranserna till Ukraina. "Vi hoppas på en uppgörelse nästa vecka", säger EU:s energikommissionär Günther Oettinger.(TT)

Mixad bild av småföretags optimism

[Publicerad i dag 01:03]
Hälften av Sveriges mindre företag räknar med ökad försäljning i höst jämfört med i fjol. Men satt i relation till i våras är småföretagarna mindre optimistiska, visar Vismas affärsbarometer.(TT)

Bolagsrapporter gladde Wall Street

[Publicerad i går 22:06]
Starka kvartalsrapporter fick fart på USA-börserna på tisdagen. Apple var en av vinnarna sedan bolaget dagen innan redovisat en rapport som slog prognoserna. Dow Jones steg 1,3 procent och Nasdaq ökade 2,4 procent.(TT)

Flera skott mot lägenhet i Malmö

[Publicerad i går 21:22]
En lägenhet i bostadsområdet Söderkulla i Malmö besköts i kväll av en okänd person. Polisen har spärrat av området och söker med hundar.(TT)

Nya tips i ubåtsjakten

[Publicerad i går 18:19]
Sökandet efter en eventuell ubåt i Stockholms skärgård fortsätter, nu koncentrerad till den södra delen där bland annat Muskö örlogsbas ligger. Två nya tips av betydelse har inkommit från allmänheten, uppger försvaret.(TT)

Bankerna drev Stockholmsbörsen

[Publicerad i går 17:58]
Stockholmsbörsen steg rejält i dag, plus 2,4 procent. Även på de ledande Europabörserna var det kraftigt upp. Swedbanks starka rapport togs emot positivt och drog de andra storbankerna med sig.(TT)

Ubåtsjakten fortsätter

[Publicerad i går 15:36]
Sökandet efter en eventuell ubåt i Stockholms skärgård fortsätter, nu koncentrerad till den södra delen där bland annat Muskö örlogsbas ligger. Försvaret är fortsatt tystlåtet men ska hålla en presskonferens klockan 18.(TT)

Ubåtsjakten fortsätter

[Publicerad i går 15:20]
Sökandet efter en eventuell ubåt i Stockholms skärgård fortsätter, nu koncentrerad till den södra delen där bland annat Muskö örlogsbas ligger. Försvaret är fortsatt tystlåtet men ska hålla en presskonferens klockan 18.(TT)

Bankerna driver Stockholmsbörsen

[Publicerad i går 13:20]
Stockholmsbörsen stiger och uppgången tilltar. Swedbanks rapport fick tummen upp och drar de andra storbankerna med sig, Nordea stiger fyra procent. Strax efter klockan 13 ligger OMXS-index på plus 1,4 procent.(TT)

Senaste nytt

Annons

Tyck till

Tycker du det är bra att slakterierna inför öppnare prislistor?

kommentera

ATL Play