Annons

Migrationsanställd gömde handlingar

[Publicerad 2012-04-26]
En handläggare på Migrationsverket har i flera år gömt undan viktiga handlingar. Hon får nu sparken och hotas av åtal. En person som sökt uppehållstillstånd kan ha fått avslag på felaktiga grunder. (TT)
Annons

Årets högsta temperatur i Värmland

[Publicerad i dag 20:35]
Onsdagen blev sommarens varmaste dag hittills. Nytt årsrekord sattes i Värmland. Och SMHI utökar värmevarningarna ytterligare, nu gäller de även Västra Götaland och Västergötlands län.(TT)

Nytt tågstopp - står stilla i värmen

[Publicerad i dag 19:48]
Det är stopp i tågtrafiken på flera håll i landet under kvällen, med förseningar för passagerarna på upp till fyra timmar. I Göteborg beror stoppet på ett elfel, i Flen har ett tåg rivit ner en kontaktledning.(TT)

Börsen stängde nära nollan

[Publicerad i dag 17:53]
Stockholmsbörsen rörde sig marginellt i dag och stängde nära nollan. ABB och SSAB belönades med rejäla uppgångar efter bolagens delårsrapporter. Även de ledande Europabörserna rörde sig marginellt.(TT)

Inget ljus i Vattenfalls tunnel

[Publicerad i dag 14:27]
De låga elpriserna fortsätter att pressa statliga Vattenfall, som också redovisar en ny miljardsmäll i Tyskland. "Jag har ingen anledning att säga att vi ser ljuset i tunneln", säger avgående vd Øystein Løseth.(TT)

Stök och bråk på många skolor

[Publicerad i dag 13:43]
Skolinspektionens statistik visar att stök, bråk och otrygghet förekommer på många skolor. När myndigheten under det första halvåret gjorde tillsyn i närmare 900 skolor var detta det vanligaste problemet.(TT)

Tio år för Halmstadsmord

[Publicerad i dag 13:41]
Två bröder, 21 och 18 år gamla, döms båda för mord på en 25-årig kioskägare i Halmstad i november förra året. Den äldre brodern döms till tio års fängelse och den yngre till tre år och sex månaders sluten ungdomsvård.(TT)

Bröder döms för mord i Halmstad

[Publicerad i dag 12:27]
Två bröder, 21 och 18 år gamla, döms för mord på en 25-årig kioskägare i Halmstad i november förra året. Den äldre brodern får tio års fängelse och den yngre döms till sluten ungdomsvård i tre år och sex månader.(TT)

Bröder döms för mord i Halmstad

[Publicerad i dag 12:01]
Två bröder, 21 och 18 år gamla, döms för mord på en 25-årig kioskägare i Halmstad i november förra året. Den äldre brodern får tio års fängelse och den yngre döms till sluten ungdomsvård i tre år och sex månader.(TT)

Vinstfall för ABB

[Publicerad i dag 09:02]
Den schweizisk-svenska industrikoncernen ABB:s nettovinst minskade till 668 miljoner dollar under andra kvartalet, från 786 miljoner dollar. Det var sämre än väntat. Nu ska bolaget öka sina kostnadsbesparingar ytterligare.(TT)

Allt mer ekologiskt i matkassen

[Publicerad i dag 08:20]
Kurvorna pekar uppåt för försäljningen av ekomat. Under första kvartalet ökade Ica, som står för varannan svensk livsmedelsbutik, sin försäljning med 43 procent. Dragloket är mejeriprodukter, som står för en tredjedel.(TT)

Senaste nytt

Annons

Tyck till

Vad gör du helst på semestern?

kommentera

ATL Play

See video

Gps-styrning ska ge effektiv radrensning