Annons

Migrationsanställd gömde handlingar

[Publicerad 2012-04-26]
En handläggare på Migrationsverket har i flera år gömt undan viktiga handlingar. Hon får nu sparken och hotas av åtal. En person som sökt uppehållstillstånd kan ha fått avslag på felaktiga grunder. (TT)
Annons

Börsveckan slutade på plus

[Publicerad i dag 17:41]
Stockholmsbörsen avslutade veckan svagt uppåt. Dagens OMXS-index lyfte med 0,2 procent. Och veckan stannade därmed på plus 1,6 procent. Wallenbergsfärens maktbolag Investor tillhör vinnarna med ett kurslyft på 0,3 procent.(TT)

Bildt ser allvarligt på kränkning

[Publicerad i dag 17:37]
Försvarsmakten bekräftar att det var två ryska plan som kränkte svenskt luftrum i onsdags. Carl Bildt beskriver det som "den allvarligaste flygkränkning från rysk sida som ägt rum under mina år som utrikesminister".(TT)

Priset på Alibaba skjuter i höjden

[Publicerad i dag 17:25]
Intresset för Alibaba-aktien är enormt. Enligt NY-börsens beräkningar kommer aktien handlas mellan 84 och 87 dollar i öppningen. Och i Sverige är intresset för aktien enormt, enligt näthandelsbolaget Nordnet.(TT)

Två döda när bil krockade med tåg

[Publicerad i dag 16:34]
Minst två personer har avlidit i en trafikolycka, där en bil kolliderat med ett tåg, strax utanför Fagersta i Västmanland. Olyckan skedde vid en järnvägsövergång mellan Virsbo och Ängelsberg.(TT)

Två döda i bilkrock med tåg

[Publicerad i dag 15:46]
Minst två personer har avlidit i en trafikolycka, där en bil kolliderat med ett tåg, strax utanför Fagersta i Västmanland. Olyckan skedde vid en järnvägsövergång mellan Virsbo och Ängelsberg.(TT)

Tåg och bil i kraftig kollision

[Publicerad i dag 14:39]
Minst två personer befaras ha skadats svårt i en kollision mellan ett tåg och en personbil strax utanför Fagersta i Västmanland. Ambulans är på väg till platsen.(TT)

Nu är valresultatet helt klart

[Publicerad i dag 12:44]
Miljöpartiet tar ytterligare ett mandat. Förloraren är Kristdemokraterna som förlorar ett jämfört med siffrorna på valnatten. Det står klart när rösträkningen nu är avslutad.(TT)

Löfven: Det har varit bra samtal

[Publicerad i dag 11:55]
Regeringsbildaren Stefan Löfven har i dag haft möten med Alliansens ledare. "Det har varit bra samtal", sade S-ledaren när han kom ut efter mötena. Han sade att partierna är överens om att inte ge SD vågmästarroll.(TT)

Oron lättar efter skotskt nej

[Publicerad i dag 10:25]
Pundet stärks och Londonbörsen stiger efter att skottarna sagt nej i folkomröstningen om självständighet. Nu lättar även oron kring kraven på självständighet i Katalonien, och Madridbörsen lyfter.(TT)

Lööf: Läget kräver inget särskilt

[Publicerad i dag 10:23]
Trycket på Centerpartiet att gå Stefan Löfven till mötes för att få till en stabil regering är obefogat, enligt C-ledaren Annie Lööf. "Tongångarna 2010 var desamma", säger hon efter sitt möte med Löfven.(TT)

Senaste nytt

Annons

Tyck till

Om det blir en S/MP-regering, vem kan du tänka dig som landsbygdsminister?

kommentera

ATL Play

See video

Unik traktorsamling lockade tusentals