Gå till innehåll
 • svg_commentsatlicons_arrow-11atlicons_arrowsvg_facebooksvg_linkedinsvg_mailatlicons_menuatlicons_molnigtsvg_playsvg_searchatliconssvg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login atlicons_like

  Nyheter från TT


  Stora problem med stöld och hot på soptippar

  nyheter från tt Idag 15:37
  Fler svenskar besöker landets återvinningscentraler än går i kyrkan om helgerna. Problemen med stöld och hot på centralerna är omfattande – men ärendena läggs ofta snabbt ner hos polisen.

  Hjälpsamma personer knivskars – oklart motiv

  nyheter från tt Idag 15:02
  En dikeskörning i Långshyttan i Dalarna slutade med mordförsök. En bil med tre personer körde av vägen natten mot söndagen och när två andra personer erbjöd dem hjälp utbröt ett bråk. De hjälpsamma personerna blev anfallna och skurna med kniv.

  Misstänkt överfallsvåldtäkt i park i Uppsala

  nyheter från tt Idag 14:48

  Man anhållen för knivhugg på SJ-tåg

  nyheter från tt Idag 14:40

  L vill satsa en miljard på skolan

  nyheter från tt Idag 13:54

  Brett stöd för skärpt terroristkamp

  nyheter från tt Idag 13:45
  Regeringen och de borgerliga är överens om att kampen mot terrorism måste skärpas. Under samtalen i veckan väntas bred enighet om bland annat bättre samarbeten mellan myndigheter och kriminalisering av samröre med terrororganisationer.

  Man anhållen för mordförsök i Västerbotten

  nyheter från tt Idag 13:22

  Upp till bevis för börsbolagen

  nyheter från tt Idag 13:19
  Dags att leverera. Så kan man sammanfatta förväntningarna inför rapportperioden som inleds den här veckan men som drar igång på allvar nästa vecka. Framför allt verkstadsbolagen har en del att bevisa.

  Förstelärare ifrågasätts efter granskning

  nyheter från tt Idag 12:40
  Sveriges högst betalda förstelärare är i själva verket en rektor, visar en granskning från Skolvärlden. Ett upplägg där en skolchef kan lyfta ett statligt tillägg, avsedd för lärare i karriären, bidrar till misstro för systemet, enligt Lärarnas riksförbund.

  S i Malmö kräver flyktingstopp

  nyheter från tt Idag 12:38
  Socialdemokraterna i Malmö vill hindra Migrationsverket från att anvisa flyktingar till staden nästa år. Kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) tycker att de flyktingar som själva ordnar bostad i Malmö borde räknas av på Migrationsverkets kvot.

  Färjekrock ger passagerartrubbel vid Visingsö

  nyheter från tt Idag 12:25

  Här startades flest e-handelsbolag

  nyheter från tt Idag 11:46

  Välj rätt sommarbil till semestern

  nyheter från tt Idag 11:18
  Sommaren rycker allt närmare och nu är det hög tid att planera bilsemestern. För dig som inte har eller vill äga en bil finns det flera sätt att tillfälligt lösa en sommarbil: Begagnat, hyrbil eller kanske bilpool.

  Stora problem med stöld och hot på soptippar

  nyheter från tt Idag 10:55
  Fler svenskar besöker landets återvinningscentraler än går i kyrkan om helgerna. Problemen med stöld och hot på centralerna är omfattande – men ärendena läggs ofta snabbt ner hos polisen.

  Hemtvättad bil stor miljöbov

  nyheter från tt Idag 10:40
  Tro det eller ej, men du befinner dig mitt i den stora biltvättarhelgen. Initiativet startades 2014 för att förmå svenska bilägare att vara snälla mot miljön när de tvättar sina bilar.

  Skunkkalla invaderar södra Sverige

  nyheter från tt Idag 09:54
  Den aggressiva skunkkallan breder ut sig i Sydsverige. Nyligen upptäcktes ett bestånd vid Holsjön i Svenljunga kommun. Blommans blad täcker stora ytor och kan slå ut inhemska arter.

  Tre döda i Syrien i israelisk attack

  nyheter från tt Idag 09:23

  Man gripen för mordförsök i Västerbotten

  nyheter från tt Idag 08:58

  Skunkkalla invaderar Svenljunga

  nyheter från tt Idag 08:57

  Kylig och blöt Valborg väntar

  nyheter från tt Idag 08:56
  Aprilvädret håller i sig april ut. Den som ger sig ut för att hälsa våren välkommen på Valborg gör bäst i att ta på sig tjock jacka och gardera sig med paraply.

  Till toppen