Annons

Redaktionsbloggen, Marknadskrönika

14:33 - torsdag 6 oktober 2011
Torbjörn Iwarson har haft paus från skrivandet av marknadskrönikor på ATL.nu, men nu återvänder han med krönikör en gång i veckan här på ATL.nu. Foto: Martina Huber

En tungviktare inom råvaror, Torbjörn Iwarson, återvänder som efterlängtad marknadskrönikör på ATL.nu.
Han slutade som råvaruchef på Handelsbanken i juni och gjorde då ett uppehåll med sina krönikor på ATL.nu. Nu har han startat nya jobbet på konkurrenten SEB som råvaruchef och återvänder som krönikör på vår hemsida.
- Det känns jättebra att vara tillbaka, säger Torbjörn Iwarson.

Vi på ATL.nu är väldigt glada att ha tillbaka honom som krönikör. Trots hans nya arbetsadress och nya arbetsgivare blir det för er läsare samma sak som förut med återkommande marknadskrönikor en gång i veckan på ATL.nu.

Enda skillnaden är att krönikorna läggs ut på torsdagarna i stället för på måndagar som tidigare.

Blir det då någon förändring i vad du skriver om?
- Det blir lite samma sak som det har varit. Det som intresserar mig och som jag tror är intressant för dem som läser. Sådant som är relevant att veta, hur man tänker utanför Sverige och vad som driver marknaderna ute i världen.

Hur hittar du marknadskrönikorna då?

Jo, surfa in på atl.nu, klicka på Marknad i den blå menyraden och klicka på Marknadskrönika i underrubriken. Eller gå direkt på webbadressen: atl.nu/marknadskronika
 

Frida Jonson
Webbreporter ATL
Annons

Redaktionsbloggen

Här kan du följa arbetet på redaktionen, med allt från publicistiska frågor till roliga grejer som inte passar på nyhetsplats.


Till: Redaktionsbloggen

Bloggare

Frida Jonson
Webbreporter
Hans Dahlgren
Bloggar om teknik
Anja Thorsén
Webbredaktör
Sara Johansson
Reporter

Etiketter