Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  1 januari 1970

  Elmia

  I torsdags blev det ett besök på Elmia. Alltid intressant att vara där och se på nyheter och hämta lite inspiration och nya idéer. Vi kikade bland annat på lite nötinredningar och så blev det ju en vända till djurringen för att se de fina köttdjuren. De är imponerande lugna där de traskar runt där, det skulle vara våra kor det!!  Men det ligger ju mycket arbete bakom förstås. En hel del kända ansikten sprang vi också på och det är ju alltid kul! Tyvärr så hann vi inte med att gå i hallen med närproducerat, som var ny för i år. Synd, för det lär ha varit väldigt intressant!  Man blir rätt trött av att gå där och redan efter ett par timmar på mässan räckte det för oss. Det räckte gott även för Sigrid som var med, tålamodet är inte på topp när man är två år och bara vill springa!

  I veckan har jag också varit med som gäst till Åsa med Laidies circle, på deras besök på SMHI i Norrköping. Vi åt god middag och lyssnade på ett föredrag om klimatförändringar och vad vi gör som påverkar. Jätteintressant, och tänkvärt! Jag får bli bättre på att låta bilen stå och cykla ner till hönshuset i fortsättningen. Fast det får nog vänta tills termometern visar något varmare grader igen..

  Till toppen