Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  ANNONS – i samarbete med Toveks auktioner

  5 000 objekt: Inventarierna från Findus i Bjuv går på auktion

  Nu laddar tovek.se för ett av sina största uppdrag någonsin; försäljningen av inventarier från Findus huvudfabrik i Bjuv. Det blir en lång rad nätauktioner från september till mars med olika teman. I bildspelet nedan kan du se några av de 5 000 objekten som ska säljas.

  Bild 1/21
  Bild 2/21
  Bild 3/21
  Bild 4/21
  Bild 5/21
  Bild 6/21
  Bild 7/21
  Bild 8/21
  Bild 9/21
  Bild 10/21
  Bild 11/21
  Bild 12/21
  Bild 13/21
  Bild 14/21
  Bild 15/21
  Bild 16/21
  Bild 17/21
  Bild 18/21
  Bild 19/21
  Bild 20/21
  Bild 21/21

  Tovek har fått det unika uppdraget att sälja Findus huvudfabrik på auktion, d.v.s. inredning och inventarier från hela verksamheten i Bjuv.

  – Vi är mycket stolta och glada över att Findus har valt oss, säger Martin Tovek, VD för tovek.se och auktionsförrättare.

  – Vår auktionsförrättare i Skåne, Stefan Engström, har haft en nära kontakt med Findus och vi har också haft auktioner åt dem tidigare vilket har bidragit till att vi fått detta uppdrag.

  Branschvisa nätauktioner

  Eftersom antalet utrop är väldigt stort, totalt cirkaa 5000 objekt, och utbudet väldigt varierat, blir det 2–3 olika nätauktioner i månaden från slutet av september i år fram till 1 mars nästa år med olika teman. I anslutning till varje auktion anordnas visning av objekten på plats i Bjuv.

  Att auktionerna delas upp efter bransch/verksamhet underlättar för köpare med olika intresseinriktning. För här finns verkligen allt, stort som smått; kompletta linjer för livsmedelstillverkning, packlinjer, provkök, blindtestavdelning samt mycket rostfri utrustning. Vidare finns även olika underhållsavdelningar, exempelvis mekanisk verkstad och olika fordon t ex grönytemaskiner. Kontorsinventarier och laboratorium är andra auktionsteman.

  Kunderna finns över hela Europa

  Tovek räknar med att mycket av inventarierna kommer att gå på export inom Europa och kanske även utanför. Information till tänkbara slutanvändare går ut internationellt utifrån företagets digra kundregister som omfattar cirka 150 000 adresser inom olika kategorier/verksamhetsområden.

  Samtliga objekt kommer att finnas på bild med beskrivning på företagets hemsida.

  Första nätauktionen, blir en bättre mekanisk verkstad med mycket kringutrustning och planeras att läggas ut under vecka 38 på företagets hemsida www.tovek.se

  Till toppen